Reisverslag Zuid-westen Verenigde Staten
28.04.2005 - 27.05.2005
De Voorbereiding

FAQ : Veelgestelde vragen
flag
Bezoek de VS

De reis gaat door 6 staten van de VS

Zuid Westen VS

Klik op de kaart om te vergroten

Zo een reis vergt een degelijke en goed doordachte voorbereiding.

We zullen tenslotte 28 dagen onderweg zijn. Tijdens deze periode zullen we in 19 hotels overnachten en leggen we 5.600 km af.

We volgen in grote lijnen de reisroute aanbevolen in het boek Californië & Zuidwest USA. We kochten ook het trotter boek en dat van Capitool. Tenslotte nog een DVD over het Zuid westen van de VS om vooraf te weten wat we zeker niet mochten missen.

Een landkaart mocht ook niet ontbreken. Voor details verwijzig ik naar FAQ veelgestelde vragen. Mijn vrouw hield zich bezig met talrijke opzoekingen op het internet. Ze stak er zeer veel tijd in.
Elk hotel werd op internet bezocht voor we het boekten. Via ons reisagentschap Reizen Van Renterghem te Brugge konden we de beste keuzes maken en boekten we alle hotels. Ook de wagen huurden we voor 4 weken via het reisagentschap.

Deze voorbereidingen stelden ons in staat om de reisroute te bepalen, kaarten af te printen of de reisweg te vinden naar de verschillende hotels of de routebeschrijving naar de andere te bezoeken plaatsen.
Alles werd chronologisch in een map opgeborgen, die we dagdagelijks raadpleegden. Mijn bijzonder interesse ging uit naar, wat de amerikanen "the native american people" noemen, de indianen.

Hieronder de vlaggen van de 6 staten waar onze reis ons heenbracht.

Veel plezier bij het lezen van ons reisverslag...


gif

Californië.

gif

Nevada

gif

Utah

gif

Colorado

gif

Arizona

gif

New MexicoXHTML 1.0 | CSS