De kersttaart van Hervé

Benodigdheden :

Werkwijze :

Tips :




boter langzaam laten smelten - ondertussen koekjes pletten
 

na de suiker, de geplette koekjes toevoegen
 




nu voegen we de twee eierdooiers toe.


Het eiwit wordt opgeklopt tot schuim, doe er een zakje vanillesuiker in en voeg het schuim toe
 

We gieten alles in een vorm en laten het stollen in de koelkast
 

nu smelten we de fondant schokolade - met een beetje melk bijgieten
 

Haal de gestolde taart uit de vorm en overgiet met de gesmolten schokolade en plaatsen deze dan terug in de koelkast
 

Na een uurtje of zo in de koelkast: De kersttaart is klaar !
 

Tijd voor een Christmas Gordon Scotch 

Nawoord :

Het recept komt van mijn ouders. Mijn moeder maakte dit elk jaar tijdens de kerstperiode.
De foto's werden genomen met een smartphone op 26-12-2009.



XHTML 1.0 | CSS